Kinetic Zand - 1 kilo

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Kinetic is het nieuwe zand van het merk DeltaSand. We hadden al bubber en MoonSand en nu Kinetic. Het is bijna niet uit te leggen hoe gewldig dit nieuwe zand is, maar gelukkig hebben we een filmpje.

Je kan kinetic het beste omschrijven als vloeibaar zand. Het voelt heerlijk, Plakt niet, je krijgt er dus geen vieze handen van. En je kan er eindeloos mee kneden en spelen.

Als je een toren maakt blijft deze even staan en zakt dan langzaam als een soort gelatine pudding in elkaar. Je kan het snijden en er hele scherpe afdrukken in maken.... en je ruimt het zo weer op. Het plakt alleen aan zichzelf, dus geen vieze restjes of plakkerige tafel.

Echt wonderbaarlijk!

Kinetic is eigenlijk een soort zand om mee te kleien. En daarom heel leuk in combinatie met de klei gereedschap of de klei accesoires!
Maar wij verkopen ook het hele jaar door zandbak speelgoed. De zandbak ijsjes en de kleine zandvormpjes zijn er ook hartstikke leuk bij! En ook de zandbak cakejes hebben we weer binnen :)

Let op! Omdat kinetic sand ineens heel veel duurder is geworden (25%!!!) verkopen wij de kilo verpakkingen niet meer. In ieder geval niet meer de originele verpakking in doos. Wij maken zelf zakken van 1 kilo.
Dit is dus wel het originele kinetic sand, maar niet in de originele verpakking.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2020 joeppiewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel