ToekomstPlannen

joePPie is een familie bedrijf;

Roger, mijn vader en zijn vrouw Mirjam zijn de oprichters. Zij doen de groothandel en de winkel in Zwolle. En ik, Elise heb nu al bijna 9 jaar de winkel in Gouda.

Het is het plan dat ik in de toekomst het bedrijf over ga nemen. Daarvoor verhuis ik in 2018 naar Zwolle. En de winkel in Gouda gaat dan dicht.
Maar de winkel in Gouda is rustig. Tè rustig! Eigenlijk is heel Gouda rustig. Dat is zo jammer, want het is zo’n leuke stad. Maar de ene na de andere winkelier sluit zijn deuren. Af en toe komt er een nieuwe winkel voor terug, maar ze hebben het allemaal moeilijk.
Nu heb ik altijd ontzettend veel te doen. Ook als er geen klanten in de winkel zijn ben ik bezig met het maken en verbeteren van de websites. En ik ben nu bezig met het ontwerpen van de nieuw catalogus voor 2017…. Heel leuk werk!
Maar een winkel met te weinig klanten vreet energie. Mijn energie. Gelukkig heb ik veel vaste klanten die mij regelmatig weten te vinden. Maar het is nu bijna sinterklaas; de winkel zou hier vol moeten staan en het gebeurd gewoon niet. En iedere avond kom ik teleurgesteld thuis. En iedere dag wordt ik een klein beetje minder enthousiast….

We hebben zitten brainstormen; wat gaan we doen? Maken we er een joePPie outlet van? Of enkel een knutselspullenwinkel (wij hebben zoveel bijzonder knutsel materiaal dat dat ook zeker een optie was)? Maar dat vraagt om een nieuwe verbouwing; een investering van tijd en geld die het eigenlijk niet meer waard is. En zou je er meer klanten mee krijgen? Moeilijke beslissing!
Maar de beslissing is gemaakt: vanaf 1 januari 2017 zal joePPie Gouda niet langer een winkel zijn!

Joeppie Gouda wordt een pick-up point. Je kan je online bestelling er nog ophalen (dus dan betaal je geen verzendkosten op je bestelling), maar je kan er niet meer winkelen.
Ik zal de “winkel” zo inrichten dat ik een hele mooie, grote etalage krijg. Waarin nog veel te zien is. En de rest wordt dan mijn kantoor en magazijn.
Vanuit daar ga ik me een jaar lang richten op het perfectioneren van de websites. Multimedia goed onder de knie krijgen (ik zou ook graag iets met instagram doen). Ik kan naar alle beurzen. En misschien ga ik wel op pad naar scholen met showmodellen en een catalogus om joePPie te vertegenwoordigen.

Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik ben weer helemaal enthousiast!
Ik ga nog een maand knallen. Nog 1 x een prachtige kerst etalage maken. En op 31 december sluit ik de deur en begin ik aan iets nieuws.
Met een klein beetje pijn in mijn hart, want dit was wel 9 jaar lang mijn eigen winkel waar ik heel erg trots op was en waar ik heel fijn heb gewerkt. Maar ook met nieuwe energie en zin in de toekomst.

Ik wil al mijn klanten heel erg bedanken. Want ook door jullie is dit 9 jaar lang mogelijk geweest. Ik hoop jullie komend jaar nog af en toe te zien als je iets op komt halen. En bestellen op de website blijft natuurlijk altijd mogelijk.

Joeppie verdwijnt niet…. we worden alleen maar beter.
We zijn nog steeds heel erg joePPie!

 

© 2009 - 2018 joeppiewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel