Perspectief Park - Plaatsbepaling

Vorige Artikel 25 van 27 Volgende
€ 22,95 (inclusief 21% btw)

Prachtig spel om begrippen als "voor", "achter", "naast", "links" en "rechts" te leren.

Het spel bestaat uit een groen speelbord van schuimrubber met daarin 4 sleuven. Verder zijn er een heleboel schuimrubber figuren die precies in deze sleuven passen. De fu=iguren zijn herkenbaar en goed te benoemen (jongen, meisje, boom, wipwap...). En er zijn een hele reeks met voorbeeldkaartjes.

Er zijn 2 variaties op dit spel: Een moeilijke voor 2 personen en een makkelijke voor 1.

Moeilijke variant:
Je speelt het spel met 2 personen. De ene kijkt op het kaartje en verteld wat hij daar ziet. Bijvoorbeeld: de boom staat in de achterste sleuf, helemaal rechts. De fiets staat daarvoor. De hond staat links van de fiets....
Aan de hand van de beschrijving moet de 2e persoon de figuren in het speelbord steken. Deze speler mag pas op het kaartje kijken als alle benodigde figuren in het bord staan, dan kan je kijken of je het goed gedaan hebt.

Makkelijke variant:
Een kind kijkt op een kaartje en probeert deze na te maken door de figuren in het bord te steken. De posities (voor, naast, achter) worden dan niet benoemd, maar het kind leert wel perspectief en een 2 dimensionale tekening om te zetten naar een 3 dimensionale figuur.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2021 joeppiewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel