Foamclay

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 1,95 (inclusief 21% btw)

Doosje met 35 gram foamclay.

Foamclay is een heel bijzondere klei! Het zijn hele kleine balletjes in een gekleurde gel.
Deze klei is niet zozeer bedoelt om echt figuren mee te kleien (kan eventueel wel), maar is vooral heel erg leuk om tegen dingen aan te plakken.

Je hebt maar een heel klein beetje nodig. Dat maak je dan plat en plak je tegen het te versieren kunstwerk aan. Heel eenvoudig!
Je kan er dan ook nog reliëf in aanbrengen door een heel dun "worstje"te rollen en dat er zachtjes op te plakken.
Het droogt aan de lucht in ongeveer 24 uur.

Het is zo bijzonder; deze klei plakt niet, behalve als je dat wilt. Vraag me niet hoe dat kan, maar het is echt zo!
Toen ik het voorbeeld van de kralenketting maakte heb ik de klei om houten kralen heen gevouwen. Deze kralen heb ik gewoon op mijn werkblad laten drogen. De klei blijft perfect op de kralen zitten, maar plakt niet aan mn werkblad. Heel handig!
De klei plakt trouwens ook niet aan je handen!

Je kan echt heel veel verschillende dingen versieren met deze klei. In de voorbeeldjes zie je een houten fotolijstje, en een houten kralenketting. Maar ook vormen van piepschuim, papier maché en karton zijn hier heel erg geschikt voor.
Je kan het combineren met strass steentjes (zoals op de foto van het doosje). En bij de laatste foto zie je goed dat ook de zwarte klei zeker de moeite waard is omdat die prachtig contrasteert met de felle kleurtjes.

Een bakje foamclay kost €1,95 (genoeg voor heeeeel veel kunstwerken), maar je kan ook kiezen voor een voordeelpakket. Dat is 10 potjes voor €17,95. Je krijgt dan van alle kleuren 1 potje.


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2020 joeppiewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel